Pracownik Restauracji FastFood oferty pracy i opis zawodu

Pracownik Restauracji FastFood obsługuje klientów i pomaga w przygotowaniu posiłków w kuchni restauracji FasFood. Do jego obowiązków należy także dbanie o czystość na terenie obiektu i obsługa kasy fiskalnej. Niezbędnym wymogiem do pracy na tym stanowisku jest posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej i dobry stan zdrowia, wykluczone jest nosicielstwo chorób zakaźnych. Dodatkowym atutem będzie posiadanie prawa jazdy kategorii B i znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym. Pracownik restauracji FastFood powinien umieć współpracować z zespołem, być osobą życzliwie nastawioną do klientów i umieć podporządkować się i dostosować do reguł obowiązujących w restauracjach danej sieci. Przełożeni oczekują także komunikatywności, kultury osobistej, zaangażowania w pracę i zamiłowania do porządku. Praca przebiega często w systemie zmianowym, wymaga noszenia stroju służbowego, daje możliwość awansu, ale wiąże się też ze stresem.