Manager Restauracji oferty pracy i opis zawodu

Pracownik zatrudniony na stanowisku managera restauracji zarządza restauracją oraz personelem, dna o dobą atmosferę i wystrój wnętrza. Organizuje bankiety i inne imprezy okolicznościowe oraz prowadzi sprawy finansowe lokalu. Osoba ubiegająca się o to stanowisko powinna legitymować się dyplomem z zarządzania, studiów wyższych ekonomicznych albo kierunku turystyczno-hotelarskiego. Powinna to być osoba znająca zasady savoir-vivru i język angielski, stabilna psychicznie, umiejąca planować i realizować ustalony plan, oceniać pracę podwładnych, motywować i współpracować z zespołem. Konieczna jest też znajomość obsługi komputera. Manager restauracji znajdzie zatrudnienie w hotelach, pubach, klubach, restauracjach. Jego praca ma często nienormowany czas, przypada w dni ustawowo wolne od pracy, wiąże się nie tylko z wykonywaniem swoich zadań w lokalu, ale też z wyjściami w plener.

Manager Restauracji - publikacje


Noworoczne Spotkanie Przedsiębiorców- Business Tigers Club


Pomysł na kreatywne CV - od czego rozpocząć przygotowania


10 najbardziej osobliwych zawodów na świecie


Zatrudnienie podczas okresu sezonowego - podsumowanie