Pomoc kuchenna w ośrodku wypoczynkowym/praca sezonowa od grudnia na okres zimowy
PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt
Salzburg (Austria) , Innsbruck (Austria) , Zell am See (Austria)
Data publikacji: 30.10.2025
Do końca oferty:
Doświadczenie:
1-2 lata
2050.00 - 2250.00 EUR (za miesiąc netto)
PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt
Gartenstrasse 39
72764 Reutlingen
Deutschland
PolFach Polnische Facharbeiter, Magdalena Reinhardt
Pomoc kuchenna do restauracji w ośrodku wypoczynkowym / praca sezonowa od grudnia na okres zimowy, komunikatywny niemiecki, Saalbach (Salzburg), Austria
Niemiecka Agencja Pracy PolFach, www.PolFach.de/oferty.html, poszukuje na zlecenie austriackiego pracodawcy z regionu Salzburg: Pomocy kuchennej. Wymagane doświadczenie, dobra kondycja fizyczna oraz komunikatywna znajomość niemieckiego.
Miejsce pracy: Salzburg (Austria), Innsbruck (Austria), Zell am See (Austria)
Numer referencyjny: Pomoc kuchenna do restauracji w ośrodku wypoczynkowym / praca se/jobs.pl
Wymiar pracy: Pełny etat
Wymagane wykształcenie: zawodowe
Tylko kandydatki spełniające wymagania proszę o CV ze zdjęciem na e-mail lub o kontakt telefoniczny: 0049 151 459 680 52.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt
Gartenstrasse 39
72764 Reutlingen
Deutschland
Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:
Pomoc kuchenna jest personelem pomocniczym w kuchni, pomaga przygotować posiłki, sprząta i zmywa naczynia. Osoba ubiegająca się o to...
© 1998-2025 JOBS.PL SA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
