Rzeźnik / Specjalista ds. Mięsa / Pracownik Produkcji

rekrutacja online

Dodaj do ulubionych

Girardet Consulting AG

Bazenheid (Szwajcaria)Oensingen (Szwajcaria)

Data publikacji: 05.09.2025

Do końca oferty:

Doświadczenie:

nie wymagane

5000.00 - 6000.00 CHF (za miesiąc brutto)

Specjalista (Mid/Regular)Umowa o pracę, Dowolna forma zatrudnieniaOferta stażu

Wybierz lokalizację:

 

Girardet Consulting AG

 

St. Jakobs-Strasse 112

4052 Basel

Szwajcaria

 

O nas

 

Inne oferty pracodawcy

Oferty rekomendowane

Dla naszego klienta, innowacyjnej firmy z branży spożywczej, zdrowotnej i kosmetycznej, poszukujemy pracowników produkcji (k/m) w Bazenheid, Kanton St. Gallen.

Rzeźnik / Specjalista ds. Mięsa / Pracownik Produkcji

  • Miejsce pracy: Bazenheid (kanton st. gallen), Oensingen (kanton solothurn)
  • Numer referencyjny: jobs.pl
  • Forma zatrudnienia: dowolna forma zatrudnienia

Opis stanowiska:

  • Przygotowanie stanowiska pracy
  • Profesjonalna obróbka mięsa i produktów mięsnych
  • Krojenie i przybieranie kawałków mięsa
  • Przygotowywanie porcji odpowiednich do sprzedaży
  • Produkcja specjałów
  • Piłowanie produktów z kości
  • Pomoc przy kompletowaniu zamówień
  • Dokumentacja procesów produkcyjnych i wszelkich odchyleń
  • Przestrzeganie standardów jakości i wytycznych higienicznych
  • Sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych zgodnie z regulaminem utrzymania czystości

Wymagania:

  • Ukończona szkoła zawodowa w branży spożywczej jako rzeźnik, specjalista ds. mięsa, kucharz lub inne
  • Świadectwo zdrowia nie starsze niż 3 miesiące
  • Doświadczenie zawodowe w rzeźnictwie, przetwórstwie mięsnym lub ubojni
  • Gotowość do pracy w systemie zmianowym dziennym od 7 h
  • Dobra kondycja fizyczna, brak alergii
  • Gotowość do pracy w chłodniach (10-15° C)
  • Wysoka świadomość jakości i higieny
  • Zrozumienie techniczne działania systemów
  • Zaangażowanie, rzetelność i umiejętność pracy w zespole
  • Dobra znajomość języka niemieckiego obowiązkowa
  • Prawo jazdy kat. B i własny samochód to plus

Oferujemy:

  • Najnowocześniejsza technologia do obróbki mięsa
  • Przyjazna współpraca ze współpracownikami i kierownictwem,
  • Szwajcarska umowa o pracę i pełne świadczenia socjalne,
  • Pracujesz od 7 rano ok. 45 godzin tygodniowo na 1 zmiane 
  • 13. wyplata i szeroka oferta szkoleń oraz możliwość dalszego kształcenia,
  • Wyplata miesięczna brutto od CHF 5000 do CHF 6000 (w zależności od wykształcenia zawodowego i od znajomości języka niemieckiego nawet więcej),
  • Dodatkowe rodzinne od dziecka CHF 275 mies.,
  • Wyposażenie oraz odzież roboczą zapewnia pracodawca zgodnie z branżą rzeźniczą (GAV Metzgergewerbe),
  • Koszty zakwaterowania miesięcznie ponosi pracownik

CV w języku niemieckim, Świadectwa pracy

+41 79 179 64 23 WhatsApp (w języku niemieckim)

Wybierz lokalizację:

 

Girardet Consulting AG

 

St. Jakobs-Strasse 112

4052 Basel

Szwajcaria

 

O nas

Inne oferty pracodawcy

Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:

Subskrybcja dodana pomyślnie. Prosimy o potwierdzenie subskrypcji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny wysłany drogą mailową.
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Wybierz lokalizację:

Rzeźnik

Do obowiązków rzeźnika należy ubój zwierząt i obróbka tusz. Rzeźnik porcjuje mięso i pomaga w wyrabianu wędlin. Rzeźnik jest...

Najnowsze publikacje

It picnic softswiss w warszawie: 400 uczestników...

Pierwszy IT Picnic zorganizowany przez SOFTSWISS zgromadził blisko 400 uczestników w przestrzeni Miami Wars. Goście spędzili popołudnie na prelekcjach technologicznych, networkingu nad Wisłą oraz w specjalnej strefie partnera wydarzenia -...

Brakuje prawie 5 mln specjalistów ds. cyberbezpieczeństwa

W 2025 roku cyberprzestępczość może kosztować światową gospodarkę nawet 10,5 bln dolarów, co czyni ją jednym z najważniejszych priorytetów biznesu. To napędza zapotrzebowanie na ekspertów w tej dziedzinie, jednak szacuje się, że na...

4 na 10 pracowników chce zmienić pracę

Kobiety częściej niż mężczyźni myślą o zmianie pracy. Zmianę pracodawcy planuje też blisko połowa pracowników z pokolenia millenialsów. Biorąc pod uwagę miejsce pracy o odejściu myśli też co druga osoba pracująca tylko zdalnie....

Jak wykorzystać woreczki energetyczne do poprawy...

Dla wielu osób utrzymanie koncentracji przez cały dzień pracy stanowi nie lada wyzwanie. Bardzo często nawet kilka kaw wypitych w trakcie obowiązków nie wystarcza, aby utrzymać odpowiedni poziom energii. W takim momencie z pomocą przychodzą...

Zarabiaj w niemczech w pełni - załatw freistellung bez...

Dostałeś zlecenie na budowie w Niemczech - świetne uczucie, nowe możliwości, lepsze zarobki. Jednak entuzjazm może szybko zniknąć, gdy z pierwszej faktury zniknie 15%. Powód? Zapłaciłeś podatek budowlany. Wystarczy jednak Freistellung, a...

Softswiss zaprasza na it picnic w warszawie: rozmowy o...

Pod koniec sierpnia w Warszawie będzie mieć miejsce wyjątkowe spotkanie na świeżym powietrzu, dedykowane specjalistom w dziedzinie technologii. Dokładnie 30 sierpnia w Miami Wars odbędzie się pierwszy IT Picnic, organizowany przez...

Połowa specjalistów i menedżerów podejmuje edukację...

Nauka nowych rzeczy oraz regularny rozwój kompetencji to fundament budowania silnych zespołów i utrzymywania wskaźników gospodarczych na wysokim poziomie. Postawa uczenia się przez całe życie w różnych kontekstach, czyli tzw. life-long...

Co 4 pracownik it boi się zastąpienia przez ai

Niepewność gospodarcza, konkurencja z zagranicy i szybki rozwój sztucznej inteligencji to trzy największe zagrożenia, jakie widzą dziś pracownicy IT w Polsce. Aż 35% z nich myśli o zmianie pracy w ciągu najbliższych miesięcy, a co...