KITCHEN STAFF TO WORK ON THE CRUISE SHIPS

rekrutacja online

Dodaj do ulubionych

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

PortugaliaGibraltarHiszpaniaAndoraFrancjaMonakoSzwajcariaLuksemburgBelgiaHolandiaNiemcyCzechyAustriaSłoweniaChorwacjaDaniaWielka BrytaniaIrlandia

Data publikacji: 02.10.2025

Do końca oferty:

2477.00 EUR (za miesiąc brutto)

Pracownik fizycznyUmowa o pracęPraca czasowaPierwsza praca

Wybierz lokalizację:

 

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

 

Turgaus str. 29- 1

LT- 91249 Klaipeda

Litwa

 

O nas

 

Inne oferty pracodawcy

Oferty rekomendowane

ISMIRA Agency actively recruiting for position UTILITY TO WORK ON THE CRUISE SHIPS
 

GO FOR YOUR CAREER ADVENTURE - APPLY NOW FOR WORK ON VIKING CRUISES - the award-winning cruise company with the fleet of over 65 river ships with itineraries featuring Europe’s Rhine, Main, Danube, Seine, Rhône, Douro, Moselle, Elbe, Dordogne, Garonne and Gironde Rivers. Viking also offers voyages on Egypt’s Nile River and Southeast Asia’s Mekong River.

 

https://www.vikingcruises.com

 

Viking Brand Training will be provided before the start of the contract.


During the introduction training, you will learn more about the position you applied, service standards and what it is like to work onboard of Viking's river ships.

The cost of accommodation and food during the training is paid by the company.

 

KITCHEN STAFF TO WORK ON THE CRUISE SHIPS

Location: Portugalia, Gibraltar, Hiszpania, Andora, Francja, Monako, Szwajcaria, Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy, Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja, Dania, Wielka Brytania, Irlandia

Reference number: jobs.pl

UTILITY -you ensure clean crockery and are in charge of absolute cleanliness and tidiness in the scullery in accordance with Viking River Cruises Standards.

 

WHY IS IT COOL TO BECOME A VIKING?

  • WORK, EARN AND TRAVEL
  • Earn an above-average salary in the cruise industry - GROSS SALARY FIRST CONTRACT- 2477 Eur / month.
  • Discover European cities (Paris, Amsterdam, Vienna, Budapest, Prague, Dresden and more)
  • There is an end of season payment (Bonus) system in place;
  • Swiss, Portugal or French seasonal contract including - Health & accident insurance, Payments into pension fund, Declaration and monthly deduction of income taxes in Switzerland/France/Portugal;
  • Crew with a certain seniority are entitled for a Yearly contract depending on the legal entity;
  • Average 9 months contract per year (March/April to November/January) based on an official 6-day work week - 2 regular vacation days per month + minimum 1 additional leave day for every full week worked = approximately 7-8 weeks of paid vacation during the season (for example you may get 2 weeks paid vacation after every 2 months on board);
  • Reimbursed joining and end of contract travel expenses;
  • Provided board and lodging (shared double cabin, minimum fee is deducted from the gross salary as per Swiss law);
  • Free ship-wide Wi-Fi.

WHAT WILL WE EXPECT FROM YOU?

  • Minimum 18 years old
  • EU passport
  • Experience in kitchen environment, cleaner or helper.
  • Fully vaccinated with WHO approved covid-19 vaccine
  • Minimum B2 English level
  • Ability to work independently, service-oriented and guest focused
  • Must be able to deal correctly with confidential information and must be discrete
  • Must be well groomed and maintain impeccable hygiene standards
  • Extensive walking required and ability to stand on feet for a long time
  • Hours may vary based upon organizational needs and operational demands
  • Guest focused, service oriented, positive personality and professional appearance
  • Flexible and stress resistant, team player, shows commitment
  • NO visible tattoos

Wybierz lokalizację:

 

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

 

Turgaus str. 29- 1

LT- 91249 Klaipeda

Litwa

 

O nas

Inne oferty pracodawcy

Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:

Subskrybcja dodana pomyślnie. Prosimy o potwierdzenie subskrypcji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny wysłany drogą mailową.
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Wybierz lokalizację:

Kelner / Kelnerka

Kelner obsługuje klientów w restauracjach, kawiarniach, barach, pubach i innych lokalach gastronomicznych, a także gości na...

Najnowsze publikacje

Iluzja szefów: pracownicy mniej zaangażowani, niż...

Ponad połowa szefów uważa, że ich ludzie są w pełni zaangażowani, tymczasem tylko 32% pracowników to potwierdza, a 45% przyznaje się do braku motywacji - wynika z dziś opublikowanego raportu Right Management Talent Solutions 'The...

Praca na własnej działalności z a1 - elektryk, spawacz...

W ostatnich latach coraz więcej specjalistów z Polski decyduje się na pracę za granicą w ramach własnej działalności gospodarczej. Szczególną popularnością cieszy się model zatrudnienia z dokumentem A1, który otwiera drogę do...

Softswiss kontynuuje wsparcie dla startupów społecznych w...

SOFTSWISS, międzynarodowa marka technologiczna z centrami rozwoju w Warszawie i Poznaniu, kontynuuje wsparcie dla startupów społecznych w ramach współfinansowanego przez Unię Europejską programu GreenHouse for Social Innovators. Współpraca...

Znajdź dobrą pracę dzięki szkoleniom leadership center

Nie każdy zdaje sobie sprawę, że niemal codziennie realizuje mniejsze lub większe projekty. Dla jednych to zorganizowanie kampanii marketingowej, dla innych wdrożenie nowego systemu w firmie. Ale projektem może być też remont mieszkania...

Pokolenie z: pewni swoich kompetencji, ale nie swoich...

Aż 91% przedstawicieli Pokolenia Z uważa, że posiada odpowiednie kwalifikacje do wykonywania swoich obowiązków. To generacja świadoma swojej wartości - blisko 7 na 10 Zetek uważa, że znalazłoby nową pracę spełniającą ich oczekiwania w...

Softswiss po raz drugi z rzędu zdobywa tytuł...

SOFTSWISS, międzynarodowa marka technologiczna zatrudniająca ponad 2000 pracowników na całym świecie i współpracująca z partnerskimi centrami rozwoju w Warszawie i Poznaniu, została po raz drugi z rzędu uhonorowana tytułem Pracodawcy Roku...

Sztuczna inteligencja w miejscu pracy. polska na tle innych...

Jak wynika z danych Hays Poland, 48 proc. Polaków deklaruje obawy związane z negatywnym wpływem sztucznej inteligencji na ich perspektywy zawodowe. Plasuje to Polskę na podium państw o najbardziej pesymistycznej postawie. Jednak nie ma tego...

Wymiana doświadczeń pełnomocników i auditorów...

Audyt wewnętrzny to znacznie więcej niż tylko zgodność z normą. To narzędzie do realnego doskonalenia organizacji, a nie obowiązek do 'odhaczenia'. Podczas jesiennej edycji Wymiany Doświadczeń skupimy się na tym, jak audyt...