Praca od zaraz! Kucharz małej gastronomii (k/m) w Restauracji rybnej / Smażalni ryb, Praca od zaraz!, podstawowy niemiecki albo

aplikowanie bez CV

Dodaj do ulubionych

PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt

Glowe (Niemcy)Sagard (Niemcy)Bergen auf Rügen (Niemcy)

Data publikacji: 05.09.2025

Do końca oferty:

Doświadczenie:

1-2 lata

1900.00 - 2250.00 EUR (za miesiąc netto)

Specjalista (Mid/Regular)Umowa o pracęPełny etat

Wybierz lokalizację:

 

PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt

 

Gartenstrasse 39

72764 Reutlingen

Deutschland

 

O nas

 

Inne oferty pracodawcy

Oferty rekomendowane

PolFach Polnische Facharbeiter, Magdalena Reinhardt

PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt

Praca od zaraz! Kucharz małej gastronomii (k/m) w Restauracji rybnej / Smażalni ryb, Praca od zaraz!, podstawowy niemiecki albo angielski, wyspa Rugia wschodnie Niemcy

 

Niemiecka Agencja Pracy PolFach, www.PolFach.de/home.html, poszukuje na zlecenie niemieckiej restauracji z miasta Glowe na wyspie Rugia: Kucharza małej gastronomii (k/m). Wymagane doświadczenie oraz podstawowa znajomość niemieckiego albo angielskiego.

Praca od zaraz! Kucharz małej gastronomii (k/m) w Restauracji rybnej / Smażalni ryb, Praca od zaraz!, podstawowy niemiecki albo

Miejsce pracy: Glowe (Niemcy), Sagard (Niemcy), Bergen auf Rügen (Niemcy)

Numer referencyjny: Praca od zaraz! Kucharz małej gastronomii (k/m) w Restauracji ry/jobs.pl

Wymiar pracy: Pełny etat

Wymagane wykształcenie: zawodowe

Opis stanowiska:

  • Miejsce pracy: wypoczynkowe miasto Glowe, wyspa Rugia (Rügen), Meklemburgia-Pomorze Przednie, wschodnie Niemcy
  • Praca aktualna jest od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie
  • Okres pracy: na stałe w niemieckiej restauracji z daniami rybnymi oraz potrawami regionalnymi. Restauracja otwarta jest 7 dni w tygodniu.
  • Praca na pełny etat, 5 dni w tygodniu, od godz. 11 do 21, ok. 170 do 185 godz. miesięcznie. Nadgodziny za życzenie.
  • Główne zadania:
  • Przygotowywanie prostych potraw rybnych, jak: burgery i nuggetsy rybne, frytki, kanapki, sałatki itp.
  • Obsługa urządzeń gastronomicznych
  • Estetyczne serwowanie dań według zamówienia
  • Przestrzeganie przepisów BHP i utrzymanie czystości miejsca pracy w kuchni

Wymagania:

  • Oferta skierowana jest zarówno do kobiet, jak i mężczyzn posiadających doświadczenie w przygotowywaniu prostych potraw
  • Wykształcenie w zawodzie kucharza, kucharza małej gastronomii lub w pokrewnym kierunku jest mile widziane, ale nie jest konieczne
  • Atutem będzie doświadczenie w filetowaniu, porcjowaniu i smażeniu ryb
  • Akceptacja pracy również podczas weekendu i wieczorami, często praca pod presją czasu
  • Przynajmniej podstawowa znajomość języka niemieckiego albo angielskiego (min. A1 / A2) umożliwiająca szybkie i sprawne przyjmowanie zamówień gości
  • Umiejętność pracy w zespole, pracowitość, odpowiedzialność i punktualność
  • Gotowość do długofalowej pracy w Niemczech

Oferujemy:

  • Umowa: niemiecka o pracę, pełne świadczenia socjalne
  • + Wsparcie przez polskojęzycznego pracownika (szefa kuchni)
  • Stawka brutto: 15 euro / godz. (zależne od kwalifikacji zawodowych)
  • Wynagrodzenie miesięczne netto: około 1800 do 1950 euro (chętnie więcej przy pracy w nadgodzinach)
  • + Napiwki od 120 do 300 euro netto / mies.
  • + Bezpłatne wyżywienie i napoje
  • Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, ale opłacane przez pracownika 250 euro / mies. (pokój jednoosobowy z internetem bezpośrednio przy miejscu pracy)

Tylko kandydatów (k/m) spełniających wymagania proszę o przesłanie CV na e-mail lub o kontakt telefoniczny: 0049 151 459 680 52.

Wybierz lokalizację:

 

PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena Reinhardt

 

Gartenstrasse 39

72764 Reutlingen

Deutschland

 

O nas

Inne oferty pracodawcy

Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:

Subskrybcja dodana pomyślnie. Prosimy o potwierdzenie subskrypcji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny wysłany drogą mailową.
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Wybierz lokalizację:

Kucharz

Kucharz przyrządza różnego rodzaju potrawy, dania, przekąski, a nawet ciasta i desery. Kucharz pracujący na stanowisku szefa kuchni...

Najnowsze publikacje

It picnic softswiss w warszawie: 400 uczestników...

Pierwszy IT Picnic zorganizowany przez SOFTSWISS zgromadził blisko 400 uczestników w przestrzeni Miami Wars. Goście spędzili popołudnie na prelekcjach technologicznych, networkingu nad Wisłą oraz w specjalnej strefie partnera wydarzenia -...

Brakuje prawie 5 mln specjalistów ds. cyberbezpieczeństwa

W 2025 roku cyberprzestępczość może kosztować światową gospodarkę nawet 10,5 bln dolarów, co czyni ją jednym z najważniejszych priorytetów biznesu. To napędza zapotrzebowanie na ekspertów w tej dziedzinie, jednak szacuje się, że na...

4 na 10 pracowników chce zmienić pracę

Kobiety częściej niż mężczyźni myślą o zmianie pracy. Zmianę pracodawcy planuje też blisko połowa pracowników z pokolenia millenialsów. Biorąc pod uwagę miejsce pracy o odejściu myśli też co druga osoba pracująca tylko zdalnie....

Jak wykorzystać woreczki energetyczne do poprawy...

Dla wielu osób utrzymanie koncentracji przez cały dzień pracy stanowi nie lada wyzwanie. Bardzo często nawet kilka kaw wypitych w trakcie obowiązków nie wystarcza, aby utrzymać odpowiedni poziom energii. W takim momencie z pomocą przychodzą...

Zarabiaj w niemczech w pełni - załatw freistellung bez...

Dostałeś zlecenie na budowie w Niemczech - świetne uczucie, nowe możliwości, lepsze zarobki. Jednak entuzjazm może szybko zniknąć, gdy z pierwszej faktury zniknie 15%. Powód? Zapłaciłeś podatek budowlany. Wystarczy jednak Freistellung, a...

Softswiss zaprasza na it picnic w warszawie: rozmowy o...

Pod koniec sierpnia w Warszawie będzie mieć miejsce wyjątkowe spotkanie na świeżym powietrzu, dedykowane specjalistom w dziedzinie technologii. Dokładnie 30 sierpnia w Miami Wars odbędzie się pierwszy IT Picnic, organizowany przez...

Połowa specjalistów i menedżerów podejmuje edukację...

Nauka nowych rzeczy oraz regularny rozwój kompetencji to fundament budowania silnych zespołów i utrzymywania wskaźników gospodarczych na wysokim poziomie. Postawa uczenia się przez całe życie w różnych kontekstach, czyli tzw. life-long...

Co 4 pracownik it boi się zastąpienia przez ai

Niepewność gospodarcza, konkurencja z zagranicy i szybki rozwój sztucznej inteligencji to trzy największe zagrożenia, jakie widzą dziś pracownicy IT w Polsce. Aż 35% z nich myśli o zmianie pracy w ciągu najbliższych miesięcy, a co...