COOKS ON RIVER SHIPS / LIVE INTERVIEW IN POLAND

Dodaj do ulubionych

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

PortugaliaGibraltarHiszpaniaAndoraFrancjaMonakoSzwajcariaLuksemburgBelgiaHolandiaNiemcyCzechyAustriaSłoweniaChorwacjaDaniaWielka BrytaniaIrlandiaPolska

Data publikacji: 07.11.2025

Do końca oferty:

Specjalista (Mid/Regular)Umowa o pracęPełny etat

Wybierz lokalizację:

 

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

 

Turgaus str. 29- 1

LT- 91249 Klaipeda

Litwa

 

O nas

 

Inne oferty pracodawcy

Oferty rekomendowane

COOKS ON RIVER SHIPS / LIVE INTERVIEW IN POLAND

Location: Portugalia, Gibraltar, Hiszpania, Andora, Francja, Monako, Szwajcaria, Luksemburg, Belgia, Holandia, Niemcy, Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja, Dania, Wielka Brytania, Irlandia, Polska

Reference number: W/jobs.pl

Start your career on European cruise ships! ????RECRUITMENT EVENTS IN POLAND:

 

- 9th DECEMBER - KRAKOW

 

- 11th DECEMBER - WARSAW

 

We welcome all EU citizens and citizens of other countries currently residing in Poland or other European countries nearby.

 

Culinary positions include professionals of various levels responsible for food preparation, cooking, and presentation. From junior cooks handling basic tasks to head chefs managing the entire kitchen, each plays a key role in ensuring quality, flavor, and efficient kitchen operations.

 

Chef de Partie - responsible for a specific kitchen station, oversees dish quality in their area.

Commis - junior cook assisting seniors, preparing ingredients, and handling basic tasks.

Pastry Chef - specializes in desserts and pastries, creates and prepares sweet dishes.

Demi Chef - assists the Chef de Partie, supports station work and meal preparation.

Sous Chef - deputy head chef, supervises kitchen operations and coordinates the team.

Executive Chef - head of the kitchen, manages the menu, staff, and overall culinary quality.

 

Come, talk directly with cruise line representatives, learn about life on board, and secure your dream job before the 2026 season begins!

 

OPEN POSITIONS:

- Chef de Partie / Commis / Pastry Chef / Demi Chef / Sous Chef / Executive Chef

- Waiter / Maitre D

- Cabin Steward/ess / Head of Housekeeping

- Receptionist / Hotel Manager

- Therapist / Hairdresser

- Utility / Kitchen Steward / Restaurant & Housekeeping Steward

 

 

WHAT AWAITS YOU:

  • Employment is free of charge
  • Modern river ships sailing through Europe
  • Unique routes: ships pass through cities such as Amsterdam, Rotterdam, Basel, Strasbourg, Cologne, Frankfurt, Nuremberg, Vienna, Budapest, Bratislava, Prague, Paris, Lyon, Arles and Porto.
  • Paid vacation & competitive salary
  • Shore leave almost every day
  • Free food & accommodation + complimentary Wi-Fi on board up to 10GB per month
  • Medical insurance, taxes, and social contributions covered
  • Reimbursed joining & end-of-contract travel expenses
  • Multicultural environment
  • It’s more than a job - it’s your chance to explore beautiful destinations, earn money, and grow your career while traveling across Europe!

 

 

Requirements:

 

  • Experienced within the culinary industry

  • Flexibility, stress resistant, calm under the pressure, resilient and team player with positive approach.

  • Professional attitude and appearance, reliable and hard-working with great team spirit.

  • Good English skills (written & verbal), other languages as German is an advantage, and for certain nationalities knowledge of German language will be considered as requirement or hiring priority.

  • Age: min. 18 years old.

  • No need to obtain safety certificates or Seaman's book.

 

IF YOU CAN NOT PARTICIPATE IN THIS EVENT, WE STILL ENCOURAGE YOU TO APPLY AS WE HAVE MANY MORE OPPORTUNITIES TO OFFER !

 

Wybierz lokalizację:

 

Recruitment & Crewing Agency “ISMIRA“

 

Turgaus str. 29- 1

LT- 91249 Klaipeda

Litwa

 

O nas

Inne oferty pracodawcy

Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:

Subskrybcja dodana pomyślnie. Prosimy o potwierdzenie subskrypcji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny wysłany drogą mailową.
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Wybierz lokalizację:

Kucharz

Kucharz przyrządza różnego rodzaju potrawy, dania, przekąski, a nawet ciasta i desery. Kucharz pracujący na stanowisku szefa kuchni...

Najnowsze publikacje

Zakorzenieni w tradycji, otwarci na przyszłość -...

Na mapie Holandii Urk wygląda niepozornie - mała miejscowość położona na wschodnim brzegu IJsselmeer, dawniej wyspa odcięta od świata. A jednak to właśnie tu bije jedno z najsilniejszych serc holenderskiej przedsiębiorczości. Urk to...

38 proc. przedstawicieli pokolenia z pracuje w kilku...

Osobom z pokolenia Z stereotypowo przypisuje się lenistwo i brak zaradności, które rzekomo mają wpływać na ich kariery zawodowe. Tymczasem jak wynika z najnowszego raportu Hays Poland i OFF school, Zetki chętnie korzystają z...

Czy warto czekać na promocje black friday w 2025 roku?

Black Friday 2025, globalne święto zakupów, wypada 28 listopada, oferując największe w roku obniżki cen na elektronikę, AGD i wiele innych. To idealna okazja na świąteczne prezenty i większe inwestycje, ale wymaga przemyślanej strategii....

Szukasz pracy? otto work force ma dla ciebie ofertę!

Od ponad 20 lat łączymy ludzi z dobrą, legalną pracą w Holandii i Polsce. Bez względu na doświadczenie - znajdziemy coś dla Ciebie!

Polacy chcą wiedzieć, ile zarabiają inni. 7 na 10...

Aż 71% Polaków popiera ujawnienie wynagrodzeń, a 9 na 10 oczekuje podania widełek płacowych już na etapie rekrutacji - wynika z raportu Manpower 'Nastroje polskiego rynku pracy - perspektywa kandydatów 2025'. ...

Przyjazna atmosfera to podstawa - tak deklaruje 4 na 10...

Co dziesiąty Polak nie lubi swojej pracy, a co trzeci chce ją zmienić w ciągu najbliższego roku. Nie chodzi jednak tylko o pieniądze. Ten smutny obraz mogłyby zmienić ciekawe dodatki pozapłacowe, więcej dni wolnych i większa...

Wypożyczanie pracowników jako elastyczne rozwiązanie...

Wynajem pracowników, znany również jako leasing pracowniczy lub praca tymczasowa, to forma zatrudnienia pośredniczona przez agencję pracy tymczasowej. W tym modelu pracownik jest formalnie zatrudniony przez agencję (pracodawcę macierzystego)...

Softswiss zwiększa zaangażowanie pracowników poprzez...

SOFTSWISS, międzynarodowa marka technologiczna z centrami rozwoju w Warszawie i Poznaniu, systematycznie doskonali swoje działania na rzecz work-life balance pracowników, wspierając inicjatywy sportowe o zasięgu lokalnym i międzynarodowym. ...