Chef de Partie (restauracja śródziemnomorska), 17,65€ brutto/h, Rijsbergen, Holandia

Dodaj do ulubionych

Link2work Sp. z o.o

Rijsbergen (Holandia)

Data publikacji: 30.09.2025

Do końca oferty:

Doświadczenie:

1-2 lata

od 17.65 EUR (za godzinę brutto)

Specjalista (Mid/Regular)Umowa o pracęPełny etat

 

Link2work Sp. z o.o

 

Marii Konopnickiej 6

45-023 Opole

Polska

 

O nas

 

Inne oferty pracodawcy

Oferty rekomendowane

Link2work sp. z o.o. (nr certyfikatu 4570) to firma specjalizująca się w rekrutacji i selekcji pracowników, która od 2008 roku wspiera pracowników w znajdowaniu zatrudnienia za granicą. Oferujemy stabilne i jasne warunki współpracy, bazując na wieloletnim doświadczeniu i zaufaniu naszych klientów.
Dla naszego Klienta - śródziemnomorskiej restauracji, która łączy kuchnię hiszpańską, grecką i włoską w kreatywny sposób - poszukujemy osób chętnych podjąć pracę na stanowisku:


Chef de Partie (restauracja śródziemnomorska)
Miejsce pracy: Rijsbergen, Holandia
Zakwaterowanie:
zorganizowane

Chef de Partie (restauracja śródziemnomorska), 17,65€ brutto/h, Rijsbergen, Holandia

Miejsce pracy: Rijsbergen (Holandia)

Numer referencyjny: jobs.pl

Opis stanowiska:

  • przygotowywanie i estetyczne serwowanie dań z karty, inspirowanych kuchnią śródziemnomorską (hiszpańską, włoską, grecką)
  • przygotowywanie prostych pozycji sushi (wymagane podstawowe doświadczenie)
  • współpraca z zespołem kuchni w zakresie planowania i realizacji menu sezonowego oraz ofert specjalnych
  • dbanie o utrzymanie wysokich standardów jakości i prezentacji potraw
  • przestrzeganie zasad haccp oraz utrzymywanie czystości i higieny w miejscu pracy
  • zarządzanie zapasami i składanie zamówień u dostawców zgodnie z procedurami restauracji
  • wspieranie organizacji wydarzeń i imprez okolicznościowych (m.in. bufety, grille, kolacje grupowe)
  • samodzielna praca w kuchni oraz efektywne zarządzanie powierzonym stanowiskiem

Wymagania:

  • min. 2 lata udokumentowanego doświadczenia na stanowisku chef de partie lub podobnym
  • podstawowe doświadczenie w przygotowywaniu sushi
  • dobra znajomość języka angielskiego
  • umiejętność pracy samodzielnej i w zespole
  • dokładność i dbałość o jakość przygotowywanych potraw
  • znajomość zasad BHP i utrzymywania higieny w kuchni
  • zdolności manualne i umiejętność pracy pod presją czasu
  • prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • zatrudnienie na holenderskich warunkach
  • stawkę (bez napiwków): 17,65€ brutto/h - wliczony dodatek wakacyjny oraz urlopowy 
  • wynagrodzenie wypłacane tygodniowo
  • możliwość skorzystania z firmowego zakwaterowania w pokoju 1-osobowym - płatne 120€/tydz
  • sprawiedliwy system podziału napiwków
  • możliwość rozwoju
  • posiłki pracownicze i benefity

Wymagane dokumenty: CV w j. angielskim

Kontakt telefoniczny w sprawie powyższej oferty pracy: +48 572 325 580, 786 865 894, 503 028 187, 690 630 543

 

Link2work Sp. z o.o

 

Marii Konopnickiej 6

45-023 Opole

Polska

 

O nas

Inne oferty pracodawcy

Powiadomienia o podobnych ofertach pracy:

Subskrybcja dodana pomyślnie. Prosimy o potwierdzenie subskrypcji poprzez kliknięcie w link aktywacyjny wysłany drogą mailową.
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.

Najnowsze publikacje

Softswiss kontynuuje wsparcie dla startupów społecznych w...

SOFTSWISS, międzynarodowa marka technologiczna z centrami rozwoju w Warszawie i Poznaniu, kontynuuje wsparcie dla startupów społecznych w ramach współfinansowanego przez Unię Europejską programu GreenHouse for Social Innovators. Współpraca...

Znajdź dobrą pracę dzięki szkoleniom leadership center

Nie każdy zdaje sobie sprawę, że niemal codziennie realizuje mniejsze lub większe projekty. Dla jednych to zorganizowanie kampanii marketingowej, dla innych wdrożenie nowego systemu w firmie. Ale projektem może być też remont mieszkania...

Pokolenie z: pewni swoich kompetencji, ale nie swoich...

Aż 91% przedstawicieli Pokolenia Z uważa, że posiada odpowiednie kwalifikacje do wykonywania swoich obowiązków. To generacja świadoma swojej wartości - blisko 7 na 10 Zetek uważa, że znalazłoby nową pracę spełniającą ich oczekiwania w...

Softswiss po raz drugi z rzędu zdobywa tytuł...

SOFTSWISS, międzynarodowa marka technologiczna zatrudniająca ponad 2000 pracowników na całym świecie i współpracująca z partnerskimi centrami rozwoju w Warszawie i Poznaniu, została po raz drugi z rzędu uhonorowana tytułem Pracodawcy Roku...

Sztuczna inteligencja w miejscu pracy. polska na tle innych...

Jak wynika z danych Hays Poland, 48 proc. Polaków deklaruje obawy związane z negatywnym wpływem sztucznej inteligencji na ich perspektywy zawodowe. Plasuje to Polskę na podium państw o najbardziej pesymistycznej postawie. Jednak nie ma tego...

Wymiana doświadczeń pełnomocników i auditorów...

Audyt wewnętrzny to znacznie więcej niż tylko zgodność z normą. To narzędzie do realnego doskonalenia organizacji, a nie obowiązek do 'odhaczenia'. Podczas jesiennej edycji Wymiany Doświadczeń skupimy się na tym, jak audyt...

Ix edycja dni jakości - najważniejsza konferencja o...

Już po raz dziewiąty eksperci, menedżerowie oraz praktycy z różnych branż spotkają się na Dniach Jakości, wiodącym wydarzeniu poświęconym zarządzaniu jakością w Polsce. Konferencja łączy w sobie praktyczną wiedzę ekspertów...

Jak znalazłem swoje miejsce w softswiss i zacząłem...

Jak budować procesy, rozwijać zespoły i realnie wpływać na skalę działania firmy, gdy zakres odpowiedzialności wykracza poza utarte schematy? Dzmitry Tarashkevich, Head of TechOps Department w SOFTSWISS, opowiada o swojej ścieżce kariery...